За нас

За нас
Дом за стари хора град Етрополе е специализирана институция, предоставяща комплекс от социални услуги  на лица , навършили възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст. Домът за стари хора е създаден по решение на ОбС Етрополе през  м. май 2003 г. Към настоящият момент се намира в самостоятелна триетажна сграда по проект „ Красива България”. Сградата е  с капацитет 42 потребители, разположена на 3 етажа и е оборудвана с хидравличен асансьор. Домът разполага с 18 стаи , като всеки потребител е осигурен с легло, нощно шкафче, гардероб, порт-манто. Всяка стая разполага с плазмен телевизор. Дом за стари хора разполага с дневна на всеки етаж и столова на първия етаж. В Дома се предлага 24 часово медицинско обслужване  и е в непосредствена  близост до болницата. В дома работят добре квалифицирани и с богат професионален опит служители – социален работник, мед. фелдшер,  медицински сестри, рехабилитатор, счетоводител, домакин, санитари.

Осигурени са отопление, осветление, вода и вентилация, съобразно санитарните норми. Осигурена качествена и здравословна храна и правилен режим на хранене; съдействие за снабдяване с лекарства; достъп до обществена информация.

Осигурена възможност на Потребителя сам да организира свободното си време, лични контакти със семейството, приятелите и други лица.     
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.